Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

sábado, 8 de diciembre de 2012

Tortura policial a Palma

S'està amagant/ocultant aquesta notícia als mitjans de comunicació digitals. Per aquest motiu volem procedir a informar-vos. 

Dos policies de Palma varen detenir a un home, el dugueren a comissaria, el entraren per el garatge a on les càmeres de seguretat no gravaven li foteren coses, cops de puny, dos cops amb la culata de la pistola (a la cara i al coll) i el encanyonaren al crani simulant una ejeccució disparant sense bales 3 vegades al crit de "te voy a matar y diré que ha sido en defensa propia" "te mataré a ti, a tu mujer y a tu hij@".

Tot això amb el detingut esposat, plorant i suplicant per la seva vida. Les marques de la culata de la pistola a la cara i al coll del detingut més un testimoni de la pròpia Policia feren que s'iniciés una investigació interna. Els agressors puliren les culates de les seves pistoles per no ser descuberts i així imputats. 

El fiscal demana 6 anys de presó, 9 anys de inhabilitació i, de moment (amb la recomanació del advocat defensor) ja han indemnitzat a la víctima. 

 Seran indultats com fa poc els torturadors dels Mossos a Barcelona?


(Portada Diari de Mallorca 07/12/2012)

1 comentario:

  1. Hoy precisamente lo leía en la red: las torturas no son un exceso de la policía, son un método.

    ResponderEliminar