Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

martes, 12 de junio de 2012

Informe Aliments Kilomàtrics (Jornada dijous 14 Juny)


El pròxim  dijous 14 de juny Amics de la Terra presentarà les principals conclusions de l'informe Aliments Kilomètrics sobre l'impacte de la importació d'aliments a l'Estat espanyol. Amb la participació dels representants del sindicat Unió de Pagesos i de l'Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca aprofundirem sobre les causes que fan que avui en dia la major part dels aliments que mengem provinguin d'enfora mentre que els pagesos d'aquí hagin de lluitar cada dia per guanyar-se la vida dignament.


La jornada, a més, pretén ser un altaveu per donar a conèixer les iniciatives que s'estan portant a terme per a la producció i el consum d'aliments locals i ecològics. La taula rodona comptarà amb la presència de: 


-Marien González (Amigos de la Tierra): presentant les principals conclusions de l’informe Alimentos -Kilométricos. 
-Mateu Morro (Unió de Pagesos): que exposarà les limitacions i oportunitats per a la producció local d’aliments. 
-Nofre Fullana (APAEMA) : compartint algunes experiències de producció i consum d’aliments ecològics a Mallorca.


 Dijous 14 de juny a les 19h al Centre Flassaders (c/ Ferreria, 10. Palma)


Aprofitem per fer una crida a aquelles persones que tenen competències en la matèria, o simplement que tenen un establiment o negoci relacionat amb la compra-venda d'aliments, perquè acudeixin a la xerrada i siguin conscients de l'enorme potencial que tenim tots per canviar les coses amb un petit gest..

Salut i bons aliments!

No hay comentarios:

Publicar un comentario