La jornada, a més, pretén ser un altaveu per donar a conèixer les iniciatives que s'estan portant a terme per a la producció i el consum d'aliments locals i ecològics. La taula rodona comptarà amb la presència de:
-Marien González (Amigos de la Tierra): presentant les principals conclusions de l’informe Alimentos -Kilométricos.
-Mateu Morro (Unió de Pagesos): que exposarà les limitacions i oportunitats per a la producció local d’aliments.
-Nofre Fullana (APAEMA) : compartint algunes experiències de producció i consum d’aliments ecològics a Mallorca.
Dijous 14 de juny a les 19h al Centre Flassaders (c/ Ferreria, 10. Palma)
Aprofitem per fer una crida a aquelles persones que tenen competències en la matèria, o simplement que tenen un establiment o negoci relacionat amb la compra-venda d'aliments, perquè acudeixin a la xerrada i siguin conscients de l'enorme potencial que tenim tots per canviar les coses amb un petit gest..
Salut i bons aliments!
No hay comentarios:
Publicar un comentario