Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

martes, 14 de agosto de 2012

Concentraciós Residències persones majors NOVAEDAT (15 i 16 d'Agost)

Nota de premsa i calendari mobilitzacions

Residències persones majors NOVAEDAT adeuda 2 mesos i mig a les treballadores i treballadors

- Dimecres 15 d'agost de les 9’30 a 10’30 en Novaedat Port Pollensa
- Dijous 16 d'Agost de 9’30 a 10’30 Novaedat Inca a la Plaça de l'Ajuntament d'Inca 
- Dijous 16 d'agost a Novaedat Manacor de 10 hores a 10’30 hores enfront del centre de treball.

Delegats de CCOO, al costat dels treballadors han decidit que no aturaran de mobilitzar-se fins que es regularitzi el pagament dels seus salaris, a dia d'avui se'ls deu dues pagues i mitjana , portant més aspectes d'empitjorar que de millorar.

Des de CCOO s'han dut a terme innombrables accions ; des de Setembre de 2011, llargues sessions en el TAMIB, amb els Representants de l'Empresa i de les Administracions afectades, aturs parcials, concentracions en els centres de treball, concentracions en el Consolat de la Mar a l'octubre de 2011, cartes als Batles dels Ajuntaments afectats, denúncia davant el Defensor del Poble a Madrid, massiva concentració en el Parlament al novembre de 2011, concentració de Delegats de nou en el Parlament on van ser rebuts pel President Sr. Bauzá al febrer de 2012, reunions amb els gerents del Imas i Fundació per a la Dependència , responsable d'assumptes socials de la Consellería, anterior Consellera de Sanitat , a través d'ella amb la Direcció general d'Hisenda, etc. etc i ara amb el nou Conseller de Salut.

Durant més d'un any, els treballadors han suportat amb professionalitat, la pressió que sobre la seva complicada situació econòmica, exerceixen els Bancs, les entitats financeres, les companyies de subministraments bàsics, en definitiva el bàsic per sobreviure.

Lluny de millorar la seva situació les dificultats econòmiques s'han incrementat, ningú pot discutir, que en aquestes llars cada dia hi ha més aturats i els que ja els tenien abans, ara ho són amb menys prestacions econòmiques.

Ens situem una altra vegada enfront d'un nou panorama desolador, pitjor que el de l'any passat, començarà de nou el Curs escolar i moltes d'aquestes famílies no hauran pogut adquirir el més bàsic per als seus fills, de nou els llibres de text, i per tant el material escolar, que d'adquirir-ho ara o en setembre d'ara endavant, l'augment de l'IVA els provocarà una nova volta de rosca més cap a l'asfíxia econòmica.

La professionalitat d'aquestes persones, que es buiden perquè els ancians no notin la trista realitat dels seus cuidadors, ni es preocupin per la destinació incerta que a ells mateixos se'ls ofereix, no es veu reflectida entre els components empresarials, ni governamentals, que s'omplen la boca contínuament de promeses, o el que és pitjor, d'enganys cap als treballadors, però oblidant que la mentida té les potes molt curtes.

Per això CCOO convoca novament mobilitzacions , en els centres de treball, el primer calendari del qual començarà amb concentracions , el dimecres 15 d'agost a les 9’30 hores a 10’30 en Novaedat Port Pollensa; i el 16 d'Agost de 9’30 a 10’30 Novaedat Inca a la Plaça de l'Ajuntament d'Inca, Novaedat Manacor de 10 hores a 10’30 hores enfront del centre de treball també el dijous 16; continuant la setmana vinent les mobilitzacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario