Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

miércoles, 15 de agosto de 2012

Dia de platja per celebrar el Dia de les Doness Lliures!

La lluita és al carrer...i a la platja!! 

Desenes de persones ens hem congregat avui al matí a la Platja de Can Pere Antoni per defensar els drets de Salut Sexual i Reproductiva i Interrupció Voluntària de l'Embaràs.

S'ha fet un recorregut amb barques inflables per tota la vorera de la mar mostrant pancartes amb lemes com "Església & PP NO PASARÁN" "Nosaltres parim, nosaltres decidim". 

Al mateix temps, per fora l'aigua, altres companyes acompanyaven a peu aquesta processó batiada per la plataforma convocant Dret a decidir Mallorca com el Dia de les dones lliures. Xiulets, trompetes i cartells amb missatges com: "Educació sexual per a decidir. Anticonceptius per no avortar. Avortament legal per no morir", "Estic fins els ovaris de ministres cavernaris", "Ante un embarazo no deseado las ricas viajan y las pobres se desangran", "Al meu cos jo deixideixo""Derecho a vivir = Derecho a decidir" i "No leyes clericales, machistas y medievales" els acompanyaven mentre que d'altres repartien unes 200 octavilles per la causa. 

Mitjans de comunicació com BarriTV, Diari de Mallorca, Última Hora, IB3 ó ContraInfo s' han apropat a la platja per cobrir l'acció reivindicativa.

La plataforma ciutadana Dret a decidir s'ha mostrat molesta per les notícies aparegudes a primera hora del matí al diari Última hora anunciant la participació del PSOE-JSIB cosa que la assemblea Dret a decidir no tenia constància fins el moment ja que no hi havia hagut cap tipus de col-laboració prèvia per part del partit polític.

Gràcies a totes les que heu assistit!! i molts d'agraïments a LAS TAMBORAS que ens han acompanyat amb molta força com sempre!! Fins la propera!







No hay comentarios:

Publicar un comentario