Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

martes, 29 de mayo de 2012

Presentació de ProSocial



Benvolguts Companys de ProSocial,


Ens complau molt convidar-vos a la presentació de ProSocial, Associació de Professionals, Estudiants i Ciutadans compromesos amb l’àmbit social el Proper dia 15 de Juny a les 19 hores a la Sala d’Actes de l’Edifici de la Riera. Us adjuntam invitació. 


Com heu pogut comprovar, hem canviat el dia i el lloc de la presentació. El motiu ha estat que, encara que ja ens havien confirmat disponibilitat i reserva a l’Espai de la Misericòrdia, finalment han decidit no cedir-nos-el. El motiu que al·legaren en un principi va ser que encara no estem inscrits al registre d’Entitats, encara que ja hem cursat la sol·licitud. Després d’insistir vàries vegades ens han admès que no ens cedeixen l’espai pel tipus d’entitat que som i perquè pensen que farem un acte reivindicatiu. Diuen que no estan autoritzats a cedir l’espai per a que una entitat com la nostra faci un acte reivindicatiu. Els hem explicat, un i un altre cop, que no pretenem fer cap acte reivindicatiu, sols una celebració del nostre naixement com a col·lectiu organitzat, però res, no ens creuen. 


Evidentment hem demanat la denegació per escrit i farem les queixes pertinents . 


Per altra banda, hem d’agrair sincerament la implicació del professors universitaris que integren la nostra associació, ja que ens han ofert pràcticament tota la universitat per poder realitzar l’acte. El nostre més sentit agraïment. Finalment, ens hem decidit per l’Edifici de la Riera per ser un espai molt cèntric i també amb molt d’encant i presència en la vida cultural i social de Palma. 


Sentim les molèsties que us hem causat pel canvi de dia i de lloc i esperem que, malgrat tot, vos animeu a passar aquest horabaixa amb nosaltres celebrant el naixement d’una petita esperança entre tanta destrucció a cop de tisora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario