Desde tramuntana es sentí el clam popular

Desde tramuntana es sentí el clam popular de ciutat

miércoles, 16 de mayo de 2012

Segon desallotjament de la Casa del Poble [2º Hort Urbà]

Ahir es va tornar a alliberar (per segona vegada) l`Hort Urbà de la Casa del Poble. Aproximadament uns 30 company@s han duit a terme la reOkupació en el transcurs de l´horabaixa d´ahir amb la intenció de resistir i no ser desallotjats per els cossos de seguretat del estat que no varen tardar gaire en arribar.


Més de quatre furgonetes, numeroses motos i més de 70 agents de la policia nacional tallaren el carrer i procediren a defensar la expropiació del estat sobre el poble. 


Al mateix temps que els company@s resistien dintre "negociant" amb la policia, un centenar de ciutadans recolçava a fora l'hort sense que els agents deixessin passar més gent a dintre. 


Els mitjans de "desinformació" es personaren també i foren convidats per els veïns a poder gravar i fotografiar l'interior de l'hort desde les balconades. 


Després de aproximadament dues hores, a la fi la policia (en comportament intimidatori i mitjançant la coacció) va aconseguir el seu objectiu identificant al membres de dins el solar  fent-los sortir del mateix un a un per el seu propi peu. Un cop a defora es va procedir a realitzar una assemblea a Plaça Islàndia a on es valorà la acció i es presentaren propostes concretes per part dels assistents. La Policia sempre present no ens volia perdre de vista. 


Finalment es realitzaren uns minuts de silenci davant l'Hort amb espelmes i amb una perseverant il-lisió de reconquesta popular.



La Casa del Poble és i serà del poble!

No hay comentarios:

Publicar un comentario